Hakadalsrennet 2021

I helgen ble det arrangert renn i Hakadal. Lørdag 18.desember var det klassisk skirenn og søndag. 19 desember var det fristil. Tross økende smitte i samfunnet ble Hakadalsrennet gjennomført med gode smittevernstiltak til glede for utøverne. Små og store deltakere fra Nesodden IF ski fikk utfordret seg i løypene begge dagene, og det var mange fornøyde utøver fra klubben, som dro hjem fra rennet både lørdag og søndag.

Det klassiske rennet på lørdagene inngikk i Møller cup for for klasse 15 – 16 år. Her stilte Tor Even Askautrud og Manda Nordhus Thuv til start. Søndagens fristil inngikk i Sp1-cup for klasse 13-14 år. Fra Nesodden gikk Aase Strøm, Kaja Nordhus Thuv og Mia Minge Johannesen. Mia gikk inn til en flott tredje plass. Alle utøverne i cupene stilte motiverte og fikk gode plasseringer.

Nesodden hadde med flere av de yngre utøverne også denne helgen. Edvard i G13, gikk også cup-renn på søndag. Emma og Milla i J11 gikk  både lørdag og søndag. De og kom på 2. og 3. plass hver sin dag. Christian i G9 gikk et supert renn på søndag. 

Resultater: https://live.eqtiming.com/59255#result og https://live.eqtiming.com/59247

God jul og godt nyttår til alle våre følgere !!

Bilder fra lørdag og søndag

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s