Vinnerne av Bragd- og Innsatspokalen 2017

Maja og Eirik

Under skigruppas premiefest i NIF-huset på Berger 29. mars ble Bragdpokalen og Innsatspokalen for 2017 utdelt. Juryen besto av Marius Pedersen, Jan Martinsen og Inge Larsen.

Bragdpokalen er en utmerkelse som går til den utøveren som i løpet av sesongen har stått klubbens beste enkeltprestasjonen i nasjonal sammenheng. Det ble i den forbindelse nevnt flere utøvere som hadde vært i betraktning. Bragdprisen gikk imidlertid i år til Maja Ellefsrud (2003), først og fremst for hennes gode plassering under Ungdommens Holmenkollrenn hvor hun kom på sjette plass én av dagene. Det vil si at hun er blant de aller fremste av landets 14-åringer i langrenn. Det ble også fremhevet flere andre gode prestasjoner gjennom sesongen.

Innsatspokalen er en utmerkelse som går til den utøveren i skigruppa som i løpet av denne sesongen og tidligere sesonger har utmerket seg ved spesielt målrettet innsats for å forbedre seg som skiløper, og som gjennom sin deltagelse i fellesskapet, og ved sin væremåte, har stor positiv sosial betydning for gruppa. Innsatsprisen gikk i år til Eirik Enbusk (2003). Det ble i den forbindelse fremhevet at han har holdt på i mange år, deltar på de aller fleste treningene, og at han ikke gir opp til tross for at han i år kanskje har møtt litt motgang, kanskje pga. fysiske forskjeller som gjerne gjør seg gjeldende i denne alderen.

For mer informasjon og tidligere vinnere av Bragd- og Innsatspokalen, se:
https://nesoddenski.no/utmerkelser

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 1998-2000, Gruppe 2001-2002, Gruppe 2003, Gruppe 2004, Nyheter, Utmerkelser og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Vinnerne av Bragd- og Innsatspokalen 2017

  1. Tilbaketråkk: Premiefest og sesongavslutning | Nesodden IF skigruppa

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s