Konnerudrennet

Andre helgen i desember var det klart for skirenn i vårt «nærområde». Konnerudrennet er blitt et fast innslag i starten av desember og sesongstart for mange. I år, og til stor glede ble rennet heldigvis gjennomført, tross dagens situasjon. Lørdag fristil og søndag klassisk.  Nesodden If Langrenn har som tradisjon å stille med mange utøvere i løpet av helgen, og det var så hyggelig å kjenne på samhørigheten til andre utøvere og klubbmedlemmer igjen. Nesodden stilte med til sammen 7 utøvere i løpet av helgen. Noen deltok begge dager, og andre en av dagene. Flere av våre ivrige utøvere ville nok vært med, men måtte kaste inn håndkle på grunn av sykdom. Christian i G9, Emma og Milla i J11, Kaja og Aase i J14, Manda i J16 og Maja i K19/20 stilte alle til start i Nesoddrakt, og gjennomførte i god stil. Noen ble veldig fornøyd med egen innsats og prestasjon og noen syns kanskje de kunne gjort det litt bedre.  Vi håper på flere skirenn i kretsen, og håper også at flere utøvere fra Nesodden blir med på skirenn. Det er så moro!


Resultater kan leses i sin helhet på hjemmesiden til Konnerud:https://www.konnerud.no/ski/2021/12/09/velkommen-til-konnerudrennet-2021/

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s