Idrettens dag på Berger søndag 28.august

I strålende august sol hadde Nesodden IF Ski stand på Idrettens dag. Her var det muligheter for nysgjerrige store og små – og få prøvd seg på rulleski. Noen tok sjansen på å teste rulleskiløypa med laser, mens andre prøvde seg på stakemaskinen. Gode innsats og sporty barn var innom standen hele dagen,

Nesodden IF Ski vil oppdatere hjemmesiden med informasjon og treningstider innen kort tid. Vi håper dere ble nysgjerrige på skigruppa, og tar kontakt med trenerne, dersom dere tenker at deres barn har lyst til å bli med med på høstens og vinterens treninger.

Her kommer noen bilder fra dagen:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s