Helgesamling i 2010-gruppa

Med stor gjestfrihet åpnet Marius og Kristin hytta på Gol i helgen for skisamling i 2010-gruppa! Mens mildværet herjet på halvøya fikk unge og eldre nyte nydelige forhold på Golsfjellet. Det ble 2 økter på lørdag og langtur på søndag. Havregrøten sto klar på bordet hver morgen, og barna var så heldige at skiene ble smurt av proffe smørere før de hadde fått på seg yttertøyet (ikke alle som helt tror på at vi hadde med oss Johaug sin smører;))! Fantastisk hyggelig samvær for store og små!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s