Resultater og bilder fra Jutulcrossen

Tobias Schie, Erik Olausen og Eirik Enbusk.

Tobias Schie, Erik Olausen og Eirik Enbusk.

Ni utøvere fra Nesodden deltok lørdag i Jutulcrossen i Skui. Rennet er et fristilrenn hvor man fikk utfordret skiferdighetene utover bare det å gå fort på ski. Rennet samlet over 1000 deltakere og hadde elementer som stavjungel, 360° vending, stakestrekning, utfor i kuleløype, utfor mellom porter med begrenset høyde, slalom, baklengs mellom porter i tillegg til de ulike stilartene innen fristil.

Et morsomt og annerledes skirenn! Noe knall og fall ble det på flere, men gode løp av samtlige. Tina Knudsmoen (K17-20) vant sin klasse. Ellers deltok følgende fra Nesodden: Aase Strøm (J8), Amalie Nitteberg (J9), Lina Olaussen (J9), Arnt August Strøm (G10), Maja Ellefsrud (J12), Eirik Enbusk (G12), Tobias Schie (G12) og Erik Olaussen (G12).

Fullstendig resultatliste finnes her:
https://nesoddenski.files.wordpress.com/2015/03/resultatjutulcrossen.pdf

Flere bilder fra rennet:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s