Sesongavslutning på Spidsbergseter

Gruppebilde

Gruppebilde

Gruppe 2001/2002 reiste avgårde til Spidsbergseter på Venabygdsfjellet for å markere sesongavslutningen for gruppa. Oppholdet varte fra fredag 4. april til søndag 6. april. Totalt var det 23 deltakere på turen hvorav fem voksne og 18 barn.

Det var strålende forhold i fjellet, i bassenget, i spisesalen og på hyttene (leiligheter) hvor vi hadde selvhushold (frokost og lunch). Alle smurte med seg matpakker som ble båret i sekk sammen med solbærtoddy på termos, vindjakke, tykk genser osv på turene.  Vi ser ikke bort fra at dette kan bli en tradisjon –  i hvert fall var humøret på topp hos alle.

Tusen takk for turen fra oss trenere.

Nedenfor er flere bilder fra turen:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 2001-2002, Nyheter, Samlinger og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s