Rapport fra Hovedlandsrennet

Samling i smøreboden før stafetten

Samling i smøreboden før stafetten

Fra fredag til søndag deltok 7 utøvere fra Nesodden på Hovedlandsrennet i Stokke: Fabian Glenne, Trym Stensvold, Sondre Bjørnstad, Mads Andre Hagen alle G16), Sara Langvatn (J16) samt Tobias Wilhelmsen og Carl Grøstad (G15).

Etter at det høljet ned på fredagsnatten var det en del som var usikker på om det ble renn i det hele tatt da det var relativt lite og våt snø da vi testet løypene på torsdag. Arrangøren gjorde imidlertid en utmerket jobb og med god salting var det flotte forhold på fredagen. Solen kom også frem etter hvert.

Sondre klar for renn

Lørdagen var det klassisk sprint og påfølgende skicross for de som ikke var blant de 30 beste i sprintprologen. Helgen ble avsluttet med stafetter på søndagen (i til dels ufyselig vær med kraftig vind, regn og sludd) hvor våre utøvere gikk på et av de mange lagene til Akershus.

I motsetning til i fjor ble det ingen smørebommer og det skal i betydelig grad tilskrives samarbeidet med de andre Folloklubbene (Ås, Skimt, Driv, Oppegård og Drøbak-Frogn) siden vi i fellesskap hadde leid inn en smøreekspert denne gangen.

Flott innsats av samtlige utøverne.

Resultater her:  http://www.skiforbundet.no/hl2015/resultater/ (individuelle renn) og http://www.skiforbundet.no/hl2015/live-timing/ (stafetter)

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s