Resultater fra søndagens renn

Eirik, Gaute og Mads etter Hakadalsrennet søndag

Eirik, Gaute og Mads etter Hakadalsrennet søndag

Fire utøvere fra Nesodden deltok i klassisk fellesstart i Hakadal søndag. Lørdagens renn dannet grunnlaget for seeding til dagens fellestart fra 13 år. Gaute Lien Kjølseth, Eirik Enbusk og Mads Hjort-Larsen deltok i G14, mens Henrik Anker-Nilssen deltok i G15.

Fullstendig resultatliste:
http://www.hakadal-il.no/Dokumenter/Langrenn/
Hakadalsrennet/16/
Offisiell_resultatliste_HR
201617s%C3%B8ndag.PDF

I søndagens klassiske renn på Konnerud deltok sju utøvere fra Nesodden. Arnt August Strøm (G12) og Amalie Nitteberg (J11) gikk begge inn til gode sjuende plasser i sine klasser. Maja Ellefsrud ble nr 4 i J14, kun 1 sekund unna pallplass. Victoria Nitteberg nr. 11 i samme klasse. Carl Grøstad nr 25 i M17. Sondre Bjørnstad nr 10 i M18. I klassen J9 deltok Åse Strøm.

Resultater fra Konnerudrennet søndag:
http://konnerud.no/ski/wp-content/uploads/sites/8/2016/12/resultater-klassisk.pdf

Daniel Fatnes (G13) ligger på 9. plass i en jevn Tour de Hedmarken etter to av fire renn. På lørdagens HA-Sprinten på Budor i klassisk stil ble det B-finale og 10. plass. I Ottestadrennet på søndag i fristil fellesstart på Gåsbu ble det også 10. plass fra en litt uheldig startposisjon. Nå blir det juleferie før touren fortsetter med det klassiske Gåsburennet 27. desember.

Resultater fra Tour de Hedmarken:
http://www.tourdehedmarken.no/

Bilder fra helgens renn:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s