Premiefest OBOS onsdagsrenn 2023

Onsdag 22.mars var det den store premiere-kvelden og festen på Berger. NIF-huset var fullt av glade barn som stolt kunne hente sine premier etter å ha deltatt på årets OBOS onsdagsrenn. Fire heldige deltakere, Helmer, Julie Marie, Jesper og Arthur fikk også uttrekkspremier, som i år var fine drikkebelter fra Swix. Det var ett fullt kake-bord som møtte de stolte og glade onsdagsrenn-deltakerne.

I år ble det arrangert seks onsdagsrenn, og nå er sesongen på hell. Men vi håper årets sesong ga mer smak til neste år, og at vi ser dere alle igjen i skisporet. Neste år, vil vi også kunne produserer vår egen snø, og da er det åtte skirenn og glede seg til.

Mange av onsdagsrenn-deltakerne går også på skitreninger i løpet av sesongen. Og vi håper at flere av de yngste etter hvert også vil bli med på de morsomme skitreningene som er.

To priser ble delt ut, og i år gikk Bragdprisen til Mia og Innsatsprisen gikk til Aase, begge har gått renn i J-15 (se eget innlegg for juryens begrunnelse). Vi gratulerer jentene med en fantastisk sesong.

Vi takk alle for årets innsats, og ønsker dere velkommen tilbake neste år til OBOS onsdagsrenn. Vi lover gode skiforhold og kake-stemningen inne på NIF-huset etter ett godt skirenn.

Se bilder fra gårsdagens fest:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s