Nordåsenrennet

Lørdag 25. mars stilte Nesodden IF ski på renn på Nordåsen skistadion. Det var full vinter, snø i lufta og stor spenning på stadion. Det var fellesstart fra 13 år og eldre, og det var fristil puljestart for aldersgruppa 8 til 12 år. Rennet var også finale i Akershus-cup for klassene 13-14 år og Toyota-cup for klassene 15-16 år.

Fra Nesodden stilte Emma, Milla, Vilja , Edvard og 08-trioen Aase, Mia og Kaja til start i sine klasser. Det var noe varierte resultater i dag, men vi kan stolt gratulere Vilja med 2.plass i cupen, og en veldig god 3.plass på dagens renn. Emma kom inn på en fantastisk 2. plass, og Milla tok en solid 4.plass. Aase kom inn på en kjempeplassering i J-15 i dag, 8 plass, mens de andre kjente på noe skuffelse på rennet i dag. Men alle er fornøyde med årets sesong, og de eldste skal på bankett første kommende tirsdag, da blir det After Season preimiefest Toyota-cup.

Resultater: https://live.eqtiming.com/66960#result

Sesongens siste bilder fra skirenn:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s