Vinnerne av Bragd- og Innsatsprisen 2023

mia-mars

Under skigruppas premiefest i NIF-huset på Berger 22. mars ble Bragd- og Innsatsprisen for 2023 utdelt. Juryen besto av Marius Pedersen, Jan Martinsen, Inge Larsen og Øyvind Nitteberg.

Bragdprisen er en utmerkelse som går til den utøveren som i løpet av sesongen har stått for klubbens beste enkeltprestasjon i nasjonal sammenheng.

Bragdprisen 2023 gikk til Mia Minge Johannessen (2008) for hennes gode plasseringer under Hovedlandsrennet.

Begrunnelsen:

Årets vinner har oppnådd det sterkeste enkeltressultatet i de tellende rennene iht statuttene. Mia holder et et skyhøyt toppnivå, tett bak de aller beste i landet. Prestasjonenen har svingt mer enn tidligere, hvilket er helt naturlig i 15/16-årsalderen, men hun har i siste del av sesongen, inkludert Hovedlannsrennet dokumentert fantastiske reslulater. I tillegg har hun prikket inn årets beste form til de viktigste rennen noe som er en viktig egenskap i seg selv. En av grunnen til at hun presetere godt er at hun kontinuerlig tar tak i og jobber målrettet med egenskaper som gjør henne bedre som skiløper. Hennes fremtredende styrker er teknikk, spesielt klassisk stil, men også fartsressurser kan trekkes fram her.

Med 15.plass på sprinten under årets Hovedlandsrenn er Mia Minge Johannessen årets vinner av skigruppas Bragdpris

Innsatsprisen er en utmerkelse som går til den utøveren i skigruppa som i løpet av denne sesongen og njald-aasetidligere sesonger har utmerket seg ved spesielt målrettet innsats for å forbedre seg som skiløper, og som gjennom sin deltagelse i fellesskapet, og ved sin væremåte, har stor positiv sosial betydning for gruppa.

Innsatsprisen gikk i år til Aase Strøm (2008) for en flott innsats gjennom hele sesongen både som utøver men også for sitt birdarg til treningsgruppen hun er en del av.

Begrunnelse:

Aase har vært aktiv og ivrig gjennom mange år. Hun er allsidig og har hatt jevn og fin utviklingskurve og virker motivert for å trene, både i flyt og i motgang. Hun er sosial og bidrar med god humor. En del av årets konkurranse-sesong har dessverre vært preget av noe sykdom, men hun har tidvis fått vist at hun har et veldig høyt toppnivå, spesielt i klassisk. Videre er hun interessert i å utvikle sed videre og har satt seg gode utviklingsmål for å ta tak i forbedringspotensialet, samt bygge videre på sine styrker. Det blir veldig spennende å følge henne videre.

Vi gratulerer begge to med årets priser!

For mer informasjon og tidligere vinnere av Bragd- og Innsatsprisen, se:
https://nesoddenski.no/utmerkelser

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 1998-2000, Gruppe 2001-2002, Gruppe 2003, Gruppe 2004, Nyheter, Utmerkelser og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s