Torsby 22.oktober til 24.okotober

Skiglade gutter og jenter fra Nesodden IF har stor kost seg hele helgen i Torsby sammen med foreldre, skivenner og trenere. De har hatt tre varierte treningsøkter i skitunnelen. Her har de gått både på klassiske ski og skate ski. Alle syntes det var gøy å spenne på seg skiene igjen, og kjenne litt kulde i kinnene.

Det har også vært tid for store og små til å være sammen mellom treningene og på kveldene. Det har vært god stemningen på rommene, og de yngste har vært nysgjerrige på hva ungdommene holder på med, og hva de fniser og ler av. God stemning hele helgen, hvor det også var tid til shopping på «Dollarstore» og Godisbutikken.

Det var en fornøyd og litt sliten gjeng som dro hjem i dag, og flere av dem uttalte «det har vært en super helg, kunne vi bare har vært her noen dager til»

Bare å glede seg til ny tur neste år !!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s