Sesongen har startet. Flere skiutøvere fra Nesodden IF Ski gikk renn sist helg

Natrudstilrennet og Sjusjørennet 10. og 11. Desember. Søstrene Minge Johannesen åpnet skisesongen med å delta på to renn på Sjusjøen i helgen som var. Det var et strålende og kaldt vintervær i Innlandet skikrets. Emma og Milla startet J12 sesongen med 1. og 2. plass på begge renn, og like tett og jevne som tidligere sesonger.
Mia deltok i J15, med mange gode konkurrenter, og kom hjem med en 6.plass og en 5.plass.

Konnerudrennet var det flere av utøverne som gikk. Tor Even hadde tatt turen fra NTG Geilo, og gikk inn til en fin 6 plass av 20 utøvere i klassisk. Aase stilte på start fra 2008-jentene. Fra de yngste utøverne gikk blant annet Christian og Anne Olivia. God innsats fra alle.

Søstrene Nordhus Thuv stilte på skirenn på Hovden. Det var KM for Agder og Rogaland, så det var høyt nivå på startstreken.  Det var -19 når de kom til stadion, og flere klasser fikk utsatt start. Når Manda og Kaja gikk var det -15/16 grader. Jentene var ikke helt fornøyde, men godkjent gjennomføring. Det var en stor påkjenning å ta seg ut i kulda.

Da er det bare å glede seg til nye renn til helgen !!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s