En ny helg med flere skirenn

Hakadalsrennet på Varingskollen skistadion 17. og 18 desember. Her var det flere fra Nesodden IF Ski som gikk renn begge dagene. Lørdagen var det fristil og på søndagen var det klassisk. Det var god stemning på skiarenaen begge dagene. Mange fornøyde skiutøvere som nå er godt i gang med sesongen, kom hjem med gode plasseringer. Lørdagen gikk Christian super fort, og Emma kom inn til en 1.plass, mens Milla og Vilja kom inn på hver sin 3.plass. 2008-jentene Mia, Aase og Kaja fikk også gode plasseringer.

Søndagen var Manda hjemme fra Hovden Skigymnas, og hun gikk inn til en 1.plass. Emma, Milla og Vilja tok 2.plass i sine klasser og Ella var også rask i sporet. 2008 jentene Kaja, Aase og Mia gjorde også gode renn denne dagen.

Maja gikk mønstringsrenn i Bardufoss. Sprint på fredag, med en god prolog som tok henne videre til kvartfinale. Ble en 26. plass til slutt. På lørdag var det 10 km skate. En 26. plass også her. 

Victoria gikk HA-sprinten på Gåsbu på lørdag. Her tok hun seg til finalen, og ble til slutt nummer 2. I Atomicrennet på Lygna (skate 7,5 km) dagen etter gikk det tyngre, og hun endte på en 22. plass. Alt i alt en fin helg av våre juniorer. 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s