Familiesamling på Trysil

Fredag 11.november dro en fin gjeng fra Nesodden til Trysil for gå på ski og ha det hyggelig sammen!

Utøvere og familier kom spredt utover kvelden fra rundt 16 til ca 20, men de aller flest var på plass til middag. Noen hadde allerede badet og brukket albuen da middagen startet 19:30.

Ella var tapper der hun satt med brukket albu, men med legebesøk i Trysil og gipsing i Elverum var hun med oss hele helgen – du er en helt!

Flotte rom, lekrom for de minste, bowling og basseng, var det nok å ta seg til mellom skiøktene. Vi starter første økt på lørdag 09:00, men felles avgang fra hotellet og siste økt på lørdag 15:00.

Tradisjonen tro var det fellessamling i et rom vi hadde fått låne, men quiz og stafett. Spørsmålene i quizen var også tradisjonelle og faktisk de samme som tidligere eldste utøver hadde funnet fram til. Ikke alle husket svarene fra i fjor eller årene før der, så vinnere ble utropt og nye runder med quiz gjenomført. 08-Jentene (Mia, Kaja og Aase) gjennomførte quizen, mens styret i skugruppen gjennomførte stafetten. En fornøyd gjeng avsluttet kvelden med «boksen-går», før rommene igjen måtte tas i bruk for å få noe søvn før siste økt på søndag.

Maten hotellet serverte var også god og hyggelig at vi fikk egen sone for Nesodden iF Ski i matsalen.

Ettersom det var sol og 16 varmegrader på lørdag bar skisporet/snøen preg av dette og var en utfordring for store og små. De største gjennomførte barmarksøkter, mens de yngste trosset glatte og harde løyper og fikk kjent på snø for første gang denne sesongen. Søndag var det null grader og løypene freset, så da var det fine spor og gode forhold.

Alt i alt virket de fleste fornøyd med helgen og flere ønsket seg tilbake til Trysil neste år. Vi gjennomfører en evaluering og kommer tilbake med konklusjonen. Men uansett har jeg i hvert fall allerede starte å glede meg til neste tur:)

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s