Oslo Skifestival 2019

Det ble to praktfulle dager i Holmenkollen med perfekte forhold under helgens Oslo Skifestival!

Vi hadde med en fin gjeng begge dager hvor det lørdagen ble gått fristil av alle og første del av jaktstart for de eldste mens søndagen bød på klassisk stafett for alle under 15år og andre del av jaktstarten for våre i J/G 15-16!

Arrangementet mønstrer god deltakelse fra fjern og nær og aldersklassene inneholder typisk 150-200 løpere til start og gjerne 200 lag i stafettene. Det ble levert mange flotte renn av våre og absolutt alle hadde en fantastisk skihelg i riksanlegget!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s