Sognsvann Sommerskiskole

Forrige uke/ uke 32 var 5 jenter (kull 2010/2011) fra Nesodden Ski samlet på Sognsvann Sommerskiskole i regi av Lyn Ski! De hadde det gøy hver dag fra tidlig morgen til dagsslutt. Ganske heldige med været og ingen store regnfall. Alt foregår ute, lek og trening i skjønn harmoni. Oppmøte hver dag kl 08:30, slutt kl 15. En rulleski-økt hver dag ellers stafetter, styrkeøvelser, hinderløyper, myrløping (eller gjørmebading som de kaller det), motbakkeløp – alt spredt utover hele uken og inkl massevis av pauser og frukt. 2010 hadde også duatlon med rulleski og jogging, samt mesternes mester. Hver dag avsluttes med å dele ut Bånn Gass-prisen til den/ de som har gitt og gassa på mest. Flinke, voksne trenere og veldig godt arrangert.

Agnes O, Emma og Milla M, Vilja H og Pernille S.B har storkost seg, og skal ikke se bort ifra at de er klare neste år igjen..

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s