Hovedlandsrennet – dag 2

Ådne

Ådne

Lørdag stod sprint og skicross på programmet. 900 meter klassisk sprint, en lang og forholdsvis bratt motbakke opp til toppen av løypa. Kort utforkjøring med litt hvile inn mot en ny kort motbakke før man glir inn på stadion. Full innsats inn mot mål. En kort og intens opplevelse. Ikke minst for støtteapparatet med testing av glid og smøring. Skal ikke stikke under en stol at det krever sin mann å være smører. Vinnertiden i G15 ble 2.20.43. Alle de 30 som gikk videre fra prolog var innenfor 6.88 sekunder. Ådne fikk en bedre plasseringen og gikk inn på fin 179 plass, 23.48 sekunder bak vinneren. Henrik gikk inn til 242 plass, med tiden 2.52.27

En time etter start prolog var det duket for skicross. En krevende og delvis isete løype i bratt terreng som stilte store utfordringer til ski ferdighetene. Det ble mye knall og fall som resulterte i flere skader og ødelagte ski. Våre gutter kom seg fint gjennom selv om begge var nedpå en gang eller to. Ådne gikk inn på en fin 126 plass med tiden 7.36, 1.12 bak vinneren. Mens Henrik gikk inn til 152 plass med tiden 7.52.

Søndag avsluttes årets Hovedlandsrenn med stafett.

Resultater fra Hovedlandsrennet:
https://www.skiforbundet.no/hl2017/start–og-resultatlister1/

Bilder fra rennet:

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 2001-2002, Nyheter, Renn og resultater og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s