Kjempesuksess i KM-stafetten

Daniel Fatnes, Sondre Martinsen og Eirik Enbusk

Daniel Fatnes, Sondre Martinsen og Eirik Enbusk

For første gang på flere tiår deltok NIF med full bredde i årets kretsmesterskap i stafett. Hele 16 lag fordelt på ni klasser stilte til start i Varingskollen. Vanskelige smøreforhold gjorde det ekstra utfordrende, men hindret ikke utøverne i å levere flotte etapper og gode resultater.

Dagens beste resultat oppnådde 1. laget i klassen G13/14, bestående av Sondre Martinsen, Daniel Fatnes og Eirik Enbusk. Etter strålende etapper av alle tre, kunne de til slutt innkassere Nesoddens først KM-medalje i stafett på flere tiår. Gratulerer gutter! En god stafett ble også levert av 2. laget, bestående av Kasper Kjær Jørgensen, Oscar Nordby og Gaute Kjølseth. Jentelaget med Maja Ellefsrud, Victoria Nitteberg og Emilie Aakermann gikk inn til en meget sterke 5. plass og G15/16-laget leverte også en fin stafett, med Henrik Anker-Nilssen, Ådne Finset og Håvard Fredwall.

I klassene J11-12 og G11-12 stilte klubben med hele tre lag i hver klasse. Lagene ble delt opp så jevne som mulig, og det ble levert gode løp av samtlige. Som følge av sykdomsforfall fra en av de rutinterte 12-åringene, er det verd å nevne at tre år yngre Mia Minge Johannessen stilte opp som reserve på kort varsel og imponerte stort. I disse klassene viste NIF at rekrutteringen er god og at det gror godt i skigruppa.

I de urangerte klassene, J9-10, G9-10, J7-8 og G7-8 ble det også levert gode stafetter og strålende innsats.

Alt i alt en flott dag for NIF, som viser stor bredde. Og som kronet KM-stafetten med medalje i G13-14! Takk for innsatsen, alle sammen!

Bilder fra stafetten:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s