Takk for Skitrenings sesongen 2022/2023!!!

Onsdag 29.mars arrangerte Nesodden IF Ski sammen med Brattbakkens Venner og kommunen «Langrenn Sesong avslutning» i Brattbakken.

Trenerteamet i skigruppen hadde samarbeidet om opplegg og gjennomføring og det ble et fantastisk arrangement.

Værgudene må jo også sies å ha vært med på laget 🙂

Rundt 30 barn og ungdommer møtte opp på toppen av Brattbakken til ski-trenings-avslutning.

Skileik, stafetter, hopping, pølsespising, toddydrikking, godteristafett og en god porsjon fart og bakkeløp gjennom noen timer onsdag kveld.

Før vi gir dere noen visuelle innblikk vil vi i skigruppen veldig gjerne takke de som gjorde dette mulig for skiløperne våre!

Nesodden Kommune pakket nattens snøfall så vi kunne ankomme toppen av Brattbakken fra Jegerhytta på magisk vis både på beinene og på ski…Og preppet bakke hadde de jo også bidratt med … Tusen takk til Park Idrett og Friluftsliv som stilte opp igjen på tampen av sesongen !!!

Brattbakkens Venner, har gjennom hele sesongen vært på tilbudssiden for at vi skulle ha en mulighet om natursnøen ikke gjorde onsdagsrenn mulig på Berger Stadion. Denne onsdagen var bakken avsatt til annet arrangement, men med fleksible, løsningsorienterte og ikke minste hjelpsomme Venner fikk vi gjennomført et fantastisk arrangement. Uten all denne hjelpen hadde vi ikke fått til dette og vi er veldig takknemlig for det. Tusen takk til Brattbakkens Venner og en spesiell takk til Jon Ivar og Øyvind for deres supre bidrag !!!

Trener-teamet som har stått på hele sesongen, laget opplegg, funnet alternativer når snømangel har krevd det og sist men ikke minst alle de timene de har vært i løypene med skiløpere på langrennsski. Dere gir barn og unge muligheten til å få og videreføre skiglede – Tusen takk alle sammen!!!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s