Victoria deltok i junior-VM på rulleski i Latvia

Torsdagen startet med 7,5 km klassisk individuellstart. Her endte hun til slutt på en 7. plass, 52 sekunder bak vinneren. Det ble en litt for tøff åpning, men totalt sett var hun veldig fornøyd med rennet.

Lørdag var det 200-meter supersprint skøyting. Dette er normalt en distanse som passer Victoria godt. Hun gikk greit videre fra prolog og kvartfinale, men røyk ut i semifinalen. Her fikk hun ikke teknikken helt til å stemme, og det ble tøft å hevde seg mot de aller raskeste sprint-spesialistene på rulleski. Hun ble til slutt nr 8.

På søndagen var det 15 km fellesstart skøyting. Det var fra start et forholdsvis rolig tempo i fronten av feltet, og halvveis var hun fremdeles med i tetgruppa. Men etter halvgått løp fikk hun dessverre et ublidt møte med asfalten og måtte bryte. Røntgen viste dessverre brudd i tommel. Så nå blir det en periode med mye alternativ trening. En kjedelig slutt på en ellers fin langhelg i Latvia. 

En liten artikkel i langrenn.com fra torsdagen:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s