Birkebeinerrennet og Ungdomsbirken 2022

Birkebeinerrennet er 54 km, og går i klassisk stil. I år stilte en godt trent Eirik Enbusk klar til start på Rena, og han gikk med en sekk på 3,5 kg på ryggen helt fram til mål. Godt gjennomført renn av Eirik.

Ungdomsbirken er Norges største ungdomsrenn. Løypa er 15 km med start på Sjusjøen og mål på Birkebeineren Skistadion, Lillehammer. Rennet går i klassisk stil og alle deltakere går med en sekk som skal veie minst 1,5 kg under hele rennet.

Fra Nesodden stilte spente og topp motivert ungdommer til start. I år gikk Tor Even i G-16 og Manda i J-16. Fra J-12 gikk Vilja og fra J-14 gikk Asse og Kaja, og fra G-14 stilte Eirik. Denne gjengen ble heiet på av gode venner i skiløypa, og dette ga gode resulter for alle sammen.

Vi i Nesodden IF Ski er imponert av alle, og vi gratulerer til dere alle med innsatsen på Lillehammer denne helgen!!

Resultater: https://tiur.birkebeiner.no/res/ResKlasser.aspx

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s