Et sterkt Kretsmesterskap og en ung utøver gikk gode renn på Gålå

I helgen har det blitt arrangert Kretsmesterskap i Akershus Skikrets, både lørdag og søndag. Lørdag var det Normaldistanse oppe på Åsen Stadioen. Det var fristil på programmet, solen skinte, og det var mange utøvere som fant veien til Røtterudmoen. Nesodden stilte med flere utøvere, fra Maja i K19/20, Mia og Kaja i J15, Edvard i G14, Vilja i J13 og Milla i J12. Det ble gjort solid innsats fra alle sammen. Noen gikk skikkelig i kjelleren i de tøffe motbakkene på Åsen. 

Vilja og Mia kapret hver sin 2.plass, mens Milla klatret helt til topps på pallen. 

Søndag var det duket for «KM Lang» i klassisk stil og fellesstart på Nes. Med gode smøretips fra fjern og nær, fikk alle lagt riktig festesmurning, og lagt ut på sine respektive distanser gjennom dagen. Tor Even hadde tatt turen fra Geilo og stilte til start i M17. Han lå meget godt ann etter første runde, men fikk et fall og havnet derfor litt etter teten. Maja K19/20, Tara K17, Kaja, Aase og Mia J15, Edvard G14, Vilja J13 og Milla J12 stilte også til start. Uvant, men morsomt med fellesstart. Spennende for støtteapparat å følge med. Nesoddens beste resultat denne dagen var Vilja, som gikk i fra alle jentene i J13 og ble kåret til Kretsmester. Vilja overtok også den gule ledertrøya i Sparebank1 Cup!

Milla gikk også inn til super seier i sin klasse. 

(Kretsmestere blir bare kåret for de som er 13 år og eldre)

Anne Olivia har gått renn på Gålå i helgen. Lørdag var det sprint og søndag var det 2 km klassisk. God innsats begge dager, lørdag ble det en 3.plass og søndag 2.plass.

Vi takker og gratulerer med alle fantastiske og gode prestasjoner. Det er så gøy å følge dere uke etter uke. 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s