Drøbaksrennet 2022

I strålende sol og vind gikk flere skiutøver fra Nesodden IF Ski Drøbaksrennet i dag. Lite snø satte ingen stopper for utøverne. Fra G-9 deltok Christian og Elias, de kom raskt i mål. I J-8 stilte Ella til start og Marthe i J-9. Fornøyde jenter. Milla vant J-11. Anna Olivia deltok også med god innsats. I J-12 deltok Louise med god innsats og Vilja kom inn til en solid 2.plass. I G-13 deltok de raske guttene Clifford og Edvard. I J-14 kom Mia på 1.plass og Kaja på 2.plass, Aase deltok også i denne klassen. I J-16 og G-16 deltok Manda, Tara og Tor Even. Vi gratulerer alle med god innsats i dag.

Resultater: https://live.eqtiming.com/59940#result:222460-0-1181160-1-1-

Bilder fra dagens renn:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s