Torsbysamling 22-24.oktober

Bildet er fra tidligere samling i Torsby !!!

Styret har i dag besluttet at det blir treningssamling i Torsby, Sverige helgen 22-24. oktober.  Her vil vi ha snø-/skisamling i snøtunellen hvor vi legger opp til å ha to treningsøkter på ski lørdag, og én søndag.

Vi innkvarteres på Valbergsängen Sporthotell som er et kombinert pensjonat og hotell. Pensjonatet ligger i gangavstand fra snøtunellen, og vi har reservert plass til 35 personer. Vi håper selvfølgelig å få med så mange utøvere som mulig.

Skigruppa subsidierer ca. halvparten av utgiftene til utøver og 1 forelder/sjåfør. Dersom det er ledige plasser vil det være mulig for søsken og evt. forelder nr. 2 å bli med, men prisen for disse vil ikke bli subsidiert.

Deltakeravgiften/egenandelen dekker overnatting fra fredag til søndag, to frokoster, lunsj lørdag og søndag, middag lørdag, samt adgangskort til snøtunellen lørdag og søndag. Vi vil altså med unntak av ankomstdagen (fredag) spise alle måltidene på pensjonatet.

Utøvere og én forelder betaler kun egenandel på kr. 900,-  Kostprisen er for barn tom 15 år er kr. 1.500,- mens den for voksne er kr. 1.800,- (søsken + forelder nr. 2). 

I tillegg kommer evt. lommepenger (som erfaringsvis er mindre nødvendig). Alle må ha med ca. 100 SEK til pizza og brus på fredagskvelden. Utgifter til transport (kr. 200,- eller etter avtale med sjåfør) gjøres opp direkte med sjåføren.

Vi håper dette kan bli en fin og sosial tur hvor vi får knyttet god kontakt utøverne imellom, og hvor vi får gått mye på ski.

I tilfelle større interesse enn vi har kapasitet til gjelder «førstemann til mølla» prinsippet når det gjelder påmelding.

De påmeldte er selv ansvarlige for eventuelle endringer i smittesituasjon med tanke på ut og innreise til Sverige.

Bindende påmelding sendes snarest mulig, og senest fredag 1 oktober kl.21.00! tro-as@online.no

Vi håper å se dere i Torsby!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s