Årets første testløp

Forberedelser og oppkjøring til langrennssesongen har for mange allerede begynt, og i tradisjons tro arrangerer Skigruppa på Nesodden, testløp 3 ganger gjennom høsten. Det er ingen startkontingent og løpene er åpne for alle medlemmer og venner av Nif. Nytt av året er at løpet er flyttet til Berger Stadion, og man løper samme trasè som man går Onsdagsrenn på vinteren.

Onsdag 15.september var høstens første testløp. Det var en fin kveld på Berger og god stemning blant deltakerne. Alle var spente og litt nervøse før de skulle i «ilden». 11-12 åringene startet først. Det var gøy å se hele 9 stk som stilte til start! Håper dere får med enda flere neste gang! Deretter var det 13-14 åringene, som skulle starte på sin 3,5 km. Ganske tynt i rekkene i denne årsklassen, med bare en på startstreken.  (Vi vet det kommer flere neste gang.) Til slutt 15 år og eldre, 7 deltagere som skulle løpe 5.5 km. Noen av disse valgte feil trasè på andre runde og har fått veldig gode tider. De har fått sin egen klasse på resultatlistene, som kan leses i sin helhet via lenke nederst. I år kom det også løpere fra Vestby, og de var født 2010 og yngre.

Etter løpet var det fortsatt god stemning og de fleste var både slitne og fornøyde. Det er plass til flere deltagere, og vi oppfordrer flere til å være med neste gang som er 13.oktober. Påmelding vil bli lagt ut i forkant av dette. 
Resultater: https://live.eqtiming.com/58241#result:216331-772485-1166979-1-1-

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s