Årets skisamling på Nordseter

Værgudene er ikke helt med oss så langt i år. Skigruppa har til informasjon dialog med Nordseter ang. kommende helgs samling, og vil komme med mer informasjon senest onsdag. For at samlingen skal kunne gjennomføres, må vi ha visshet om at alle kan få et godt utbytte av ski-helgen. Ser man på værmeldingene fremover, kan man allerede i dag si at det ikke ser helt lovende ut mht. samling. MEN som nevnt – endelig avgjørelse blir tatt senest onsdag formiddag slik det nå ser ut.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s