Oslo Rulleskicup renn 3

Tirsdag var 3. og siste renn i Oslo Rulleskicup. Det har vært tre flotte arrangement, arrangert av Lyn, Lillomarka skiklubb og Bekkelaget. Nesodden IF Ski har stilt med flere deltagere alle gangene. Men det er bare fire av jentene i klubben som har gjennomført hele cupen. Emma og Milla i J11 og Aase og Mia i J14. Siste rennet ble som det første, gjennomført i Holmenkollens rulleskiløyper.  Emma og Milla har vært sterke i sin klasse i alle tre renn. Emma klatret igjen på toppen av pallen, og med Milla på en 3. plass denne gangen har begge to vært på pallen i alle tre renn. Aase og Mia har vært veldig jevne i disse rennene, det har bare skilt noen sekunder dem i mellom. Denne gangen var ingen unntak. Mia kapret 2.plass og Aase bare noen få sekunder bak på 6.plass i denne sterke og jevne klassen. Gratulerer til alle sammen! 


Fullstendige resultater: https://live.eqtiming.com/58295#result:216489-773523-1166586-1-1-

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s