Avlysning av årets Nordseter-samling

Årets Nordseter-samling må dessverre avlyses. Selv om snøgarantien innfris med løyper i Natrudstilen på Sjusjøen, så vil ikke samlingen kunne innfri våre forventninger til skiturer, skileik og ikke minst instruksjoner og øvelser langs løypene. Vi er glade for at Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie deler vårt syn. Forhåndsinnbetalt deltakeravgift vil snarlig bli tilbakebetalt.

Vi regner imidlertid med at det snart blir skiforhold på Nordseter. Skulle familier, treningsgrupper osv. få lyst og anledning til en skihelg før jul, så er det bare å ta kontakt med Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie direkte (tlf. 61 21 00 00). De har noen rom ledig i helgene før jul, og vil kunne tilby hyggelige priser på overnatting inkl. måltider.

Nesodden IF Ski
v/ Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s