Program Nordseter 2014

Program for Nordseter 2013Nesodden IF skigruppa ønsker velkommen til skisamling på Nordseter den 21. til 23. november. Det er over 130 påmeldte til samlingen (med store og små).

Vi har etter beste skjønn fordelt hytter, rom og senger, og håper med det at alle blir fornøyde og finner seg godt til rette. Etter Fjellstua sitt ønske må vi fordele oss på to bordsetninger for frokost og lunch, dette for å fordele «trafikken», samt sikre en god opplevelse for alle. Treningstidene vil derfor variere noe for de ulike gruppene. Tidsangivelser i programmet er for de ulike treningsgruppene. Ledsagere og familiemedlemmer er selvfølgelig velkomne til å spise under de bordsetningene som man finner mest naturlig.

Fullstendig program finner dere her:
https://nesoddenski.files.wordpress.com/2014/11/program-nordseter-2014.pdf

NIF Skigruppa ønsker velkommen til en innholdsrik skihelg.

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 1997 og eldre, Gruppe 1998-2000, Gruppe 2001-2002, Gruppe 2003, Gruppe 2004, Gruppe 2005, Gruppe 2006, Gruppe 2007, Gruppe turrenn, Nyheter, Samlinger, Trening og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s