Snøkanonvakter sesong 2014/2015

Snøkanon på Berger 2007Vi venter på en god kuldeperiode for å kunne starte opp med snøproduksjon på Berger. Skigruppa har et godt samarbeid med Nesodden kommune rundt snøproduksjon; kommunen har ansvar for produksjon på dagtid, og Skigruppas medlemmer bistår med vakter utover dette.

Når vi tar et tilbakeblikk på forrige skisesong, ser vi hvor avhengig vi er av kunstsnø for at barna våre kan gå på ski i nærmiljøet. Takket være fjorårets produksjonsinnsats klarte Skigruppa å avvikle 6 av 8 onsdagsrenn forrige sesong på tross av en ellers snøfattig vinter.

Valg av vakter

I år legger vi opp til bruk av et online verktøy for påmelding som gjøres av hver enkelt familie/person, til forskjell fra tidligere når vakter har blitt tildelt og evt. bytting har skjedd innbyrdes. Vi ber hver familie knyttet til Skigruppa melde seg på minst 2 vakter etter første-mann-til-mølla prinsippet. Jo tidligere du melder deg på, jo mer «skånsom» vakt kan du velge. Trenerne utelates denne ordningen, men er selvsagt velkommen til å bidra om de har lyst og anledning.

Oppstart

Det er som vanlig umulig å forutsi når vi starter opp. Når kulden kommer slik at snøkanonene kan skrues på, vil vaktplanen tre i kraft og gjelder f.o.m. den aktuelle dagen. For eksempel, vaktplanen starter 1.desember, mens snøkanonene først skrus på 5.desember. Vaktene starter da f.o.m. 5.desember og løper utover. De som da har meldt seg på vakter som viser seg å utgå pga utsatt oppstart, bes om å velge en annen ledig vakt i perioden snøkanonene kommer til å gå.

Påmelding

Påmeldingsskjema: http://www.signupgenius.com/go/4090b4caea623a31-snkanonvakt1

Om man trenger å bytte vakten sin etter å ha meldt seg på, klikker man på «swap»-knappen ved vakten man vil bytte bort og velg deretter passende vakter å bytte til. Verktøyet sender eposter og håndterer byttingen. Påmeldte vil holdes informert om endringer/oppstart gjennom e-poster fra signupgenius. (Så husk å lese disse!)

Frist for påmelding

Vi ber om påmelding innen kl. 22:00 på 28.november. Dersom man ikke melder seg på innen fristen, vil man bli tildelt 2 vakter. Hvis ikke disse passer kan man bytte innbyrdes gjennom påmeldingsverkøyet. Gi beskjed hvis du av en eller annen grunn ikke har muligheten til å stille.

Opplæring/Instrukser

Veiledning og instrukser for de som har vakt vil være tilgjengelig i vaktbua. I tillegg vil en liten videoklipp legges ut på YouTube. Når denne er på plass vil de påmeldte motta beskjed.

Takk for ditt kommende bidrag til skiføre på Berger!

Dette innlegget ble publisert i Anlegg, Nyheter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s