Rapport fra Hovedlandsrennet

Det ble også tid til litt sosialt med middag på peppes på lørdag

Det ble også tid til litt sosialt med middag på peppes på lørdag

Fem utøvere fra Nesodden har fra fredag til søndag deltatt på Hovedlandsrennet for 15 og 16 åringer. Arrangementet skulle egentlig vært avholdt på Stryn, men ble flyttet i siste liten til Gåsbu (Vang) på grunn av snømangel. Rennene startet på fredag med klassisk 5 km i meget utfordrende forhold med ca 0 grader og litt nedbør. For våre to første utøvere (Sara og Tina) klarte dessverre ikke smøreteamet å løse smørekoden tidsnok slik at en gikk med nesten uten feste mens den andre fikk dårlig glid. Når guttene gikk senere på dagen var smørekoden heldigvis knekt og alle 3 (Trym, Mads Andre og Sondre) leverte gode løp. Beste Nesodden plassering ble oppnådd av Tina i J16 med 41. plass.

Lørdagen startet med fristil sprint og her leverte Tina en meget god prolog som medførte at hun kom med til kvartfinale. Tina kom på 4. plass i et sterkt kvartfinaleheat og hun endte dermed på en flott 19. plass totalt. Ingen av våre andre utøvere kom videre til utslagsheatene selv om alle leverte gode prologer. Mads Andre var nærmeste med kun 4 sekunder fra å gå videre i stor G15 klasse med over 330 utøvere. De som ikke gikk til kvartfinale deltok deretter i en variert og morsom skicross. Beste Nesodden plassering her ble oppnådd av Sara i J15 med 54. plass.

Arrangementet ble avsluttet på søndag med stafetter mellom kretsene. Med 72 jentelag og 145 guttelag ble det både fall og knekte staver, men våre utøvere kom seg unna uhell og samtlige leverte en flott innsats for sine respektive Akerhus lag.

Resultater her:
http://www.skiforbundet.no/hl2014/start–og-resultatlister/

Noen bilder:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s