To utøvere fra Nesodden i hovedlandsrennet

Logo hovedlandsrennet 2013Sist helg ble det avviklet hovedlandsrenn for 15 og 16 åringer på Savalen ved Tynset. Hovedlandsrennet  regnes som uoffisielt NM for aldersgruppen og trekker hundrevis av deltakere fra hele landet.

Nesodden IF stilte med coach og smører for våre to deltakere, Tina Knutsmoen i jenter 15 år og Eskil Schølberg i gutter 16.

Det var et flott arrangement med tøffe løyper og ikke minst knallhard konkurranse. Værgudene var ikke helt på arrangørens side med mye sterk vind og til tider storm i kastene. Dette medførte  litt forskjellig forhold for løperne, noe man må regne med når vi driver med utendørsidrett.

Våre utøvere gjorde en flott innsats og viste gode resultater i den tøffe konkurransen. Tina Knutsmoen gjorde det best i 5 km friteknikk og ble nr. 29 av 135 som fullførte. Eskil Schjølberg hevdet seg best i klassisk sprint hvor han endte på en hederlig 59 plass av 243 startende.

Resultatene fra hovedlandsrennet finner dere her:
http://www.skiforbundet.no/hlnordisk
/lopsogloypeinformasjon/Sider/Resultatlister.aspx

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s