God deltakelse i Jutulcrossen

Lørdag var det 14 utøvere fra Nesodden som deltok på Jutulcrossen i flott vær. Cross er et annerledes skirenn med 360 grader vendinger, kulekjøring, hopp, stakepartier, baklengsporter m.m. Det ble noen fall for både små og de litt større, men samtlige var fornøyde etter gjennomførte løp. Agnes Helsingen (J9) debuterte i renn utenfor Nesodden og hun syntes at dette var veldig morsomt. Flere gode plasseringer ble det også blant de som gikk i de klassene hvor det er rangering. Håvard Langvatn kom på en flott 3. plass i G12 hvor det det var 50 deltagere. Sigvard Helsingen kom på 2. plass i G15 hvor det var 5 deltagere.

Resultatene finnes her:
http://jutul.net/fileadmin/Jutulcrossen%202013%20-%20ResultatListe.pdf

Her er noen bilder fra rennet:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s