Asker skifestival, Ungdomsstafett i Kollen og Helterennet

I helgen var flere av klubbens skiutøvere som tok turen til Asker Skifestival. Lørdag gikk Edvard og Anne Olivia fristil i fint vintervær, og med god stemning på skifestivalen var de motivert til start, og gikk gode renn. Søndag deltok også Christian, Ella og Vilja sammen med Edvard og Anne Olivia, hvor alle deltok i langrenncross, og her kunne Vilja ta med seg en 2.fantastisk plass hjem til Odden.

Mia ble tatt ut til Kong Haralds Ungdomsstafett i Holmenkollen og gikk første etappe for Akershus lag 2. Det var stor spenning både på tribunen i Kollen og foran TV, og Mia gikk en spennende første etappe, og laget kom inn på en 13.plass.

Manda gikk i kalde minus grader og sol – Helterennet på Rauland , 26 km, og gikk inn på en god 5.plass.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s