Aktiv helg for Nesodden IF Ski

En aktiv ski helg i klubben. Våre utøvere har vært representert i NM junior i Alta, Njårdrennet og Staviåsrennet.

Lørdag var det flere av utøverne som til deltok på Njårdrennet. På stadion var det god stemning, blå himmel med sol, vind og gode diskusjoner om skismøring. Her deltok Anne Olivia, Emma, Milla, Vilja, Kaja, Aase og Mia. De var godt fornøyde med egen innsatsen, og alle er motiverte til flere skirenn denne helgen.

Søndag gikk turen til Eidsvoll og Staviåsrennet. Her skinte solen og det var god stemmingen på stadion med musikk og en spennende fellesstart og skibytte for de eldste. Her kom Mia inn på en solid 3.plass, Kaja på en god 12.plass, og Aase gikk et godt skirenn, tross hun var uheldig under skibytte, men gikk med godt mot videre. Edvard startet i G-14 på første rad, og det er det lov å være stolt av. Vilja kom inn på en svært god 4.plass. Fra de yngst gikk Christian og tvillingene Minge. Christian gikk supert raskt i G-12 på tiden 03:36 på 1,2 KM. Vi gratulerer Emma og Milla med to fantastiske plasseringer, 1.plass og 2.plass i J-12.

I Alta NM junior stilte Manda og Tor Even for Nesodden IF Ski. De fikk kjent på både glede og litt skuffelse i skisporet i Nord, og de er nå snart klare for Norges Cup i Tolga – den første helgen i april. Nå i helgen gikk de gikk fristil, klassisk og stafett på søndagen.

Vi i klubben er stolt av alles presentasjoner, og vi vet det liggere mye hard og gøyal trening bak presentasjonene.

Resultater:

https://live.eqtiming.com/66459#dashboard, https://live.eqtiming.com/66427#dashboard

https://live.eqtiming.com/66406#dashboard, https://live.eqtiming.com/66405#dashboard, https://live.eqtiming.com/66404#dashboard

Bildene fra helgens renn:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s