Hovedlandsrennet på Meråker

Denne helgen, 24.-26. februar avholdes Hovedlandsrennet på Meråker, og her deltar våre flinke 08-jenter. Jentene har deltatt i alle distansene. Fredag var det Cross og Sprint skate. Asse deltok i fin stil i begge øvelser. Kaja gikk en fin prolog, meg gikk dessverre ikke videre. Mia gikk videre til kvartfinale etter prologen, og endte på en super 15.plass. Lørdag var 5 km klassisk på programmet, og med felles smøreopplegg for alle på HL i år, fikk alle jentene gode ski. Resultatene til Nesoddjentene i dag var Mia på 24.plass, Kaja på 33.plass og Aase på 87. Plass Veldig gode resultater med over 160 startende i J15. Vi gratulerer jentene !!!

I morgen venter stafetter der jentene skal delta på hvert sitt Akershuslag.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s