Lommedalsrennet 2022

Nesodden IF Ski stilte til start med flere av sine skiutøvere denne lørdag. Alle utøverne gikk klassisk med distansene 2 km, 3 km, 5 km og 10 km. Tross dagens smittesituasjon ble rennet godt gjennomført.

Vi er så glad for at flere klubber legger ned ekstremt mye arbeid for å få til å arrangere skirenn denne sesongen!  Lørdag 8/1 ble det arrangert koronavennlig skirenn på Eineåsenskiarena i Lommedalen. Nesodden stilte med Eirik i M19/20, Tor Even og Manda i G/J16, Mia, Aase og Kaja i J14, Edvard i G13, Vilja i J12 og Emma og Milla i J11. Sistnevnte tvillinger kom på delt 1.plass med da identisk tid. Gratulerer så mye jenter! Kaja og Vilja fikk begge en flott 4.plass, og Manda en like fin 5.plass. Både Mia og Aase hadde en uheldig dag på ski. De gikk begge feil, og fikk dermed ikke fullført renn. Det er så gøy at flere fra Nesodden blir med på renn utenfor bygda. Håper flere også blir med utover i sesongen. 

https://live.eqtiming.com/59428

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s