GIF stafetten 2022

Nesodden stilte med stafett-lag i flere klasser i GIF stafetten i dag. Og to stafett-lag tok med seg seier hjem igjen. Gratulerer !!!

Tre spente jenter fra Jenter 09-10 stilte til start i dagens stafett. Etter ett lite lagmøte under oppvarmingen ble det klart at Ingrid startet, Philippa tok andre etappe og Marthe avsluttet. Jentene var fornøyde og slitne etter veksling og målgang. Litt skuffet dro de hjem med en glider som  deltakerpremie. Men stemning var god på den litt lange veien til parkeringen, så tre fornøyde jenter debuterte på renn utenfor Nesodden i dag.

Seier ble det til jentene Milla, Emma og Vilja som stilte i Jenter 11-12. Det ryktes helt hjem til Nesodden at de vant overlegent. Ett godt lag med fine jenter, som ble heiet helt frem til seier.

Flotte gutter stilte til start i Gutter 09-10, og de fullførte med god stil og motivasjonen på topp. De topp motiverte guttene som stilte til stafetten var Christian, Marius og Elias.


I Jenter 13-14 stilte  Aase, Kaja og Mia til start i et stort felt med 27 påmeldte lag. 
Aase gikk rett ut i ledelsen og så seg aldri tilbake, selv om hun gikk hardt ut kom hun inn til veksling med en solid ledelse. Kaja sørget for å holde ledelsen, slik at Mia kunne gå ut først på sisteetappe. Avstanden på sisteetappen økte og Nesodden sine jenter gikk inn til en komfortabel seier i Krets mesterskapet. 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s