Skisamling Nordseter 2021

En nydelig helg er til veis ende!! Det ble en topp og solrik helg på Nordseter. 45 glade, store og små var samlet seg til en familiesamling på Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie. Lite snø i terrenget, kraftig vind, trær som falt over veien på veien opp til fjellet eller strømstans på Fjellstua satte ikke en stopper for skigjengen. Alle ble innkvartert i hytter og leiligheter, og vi fikk en god kjøttkakemiddag i fjellstua på fredagen.

Naterudstilen skistadion ble vår skibase på grunn av lite natursnø, men det var mer enn vellykket! At det var litt hardt i svinger og i enkelte bakker, satte heller ikke en stopper for barna. Vi fikk testet klister på klassisk økt og god glid på skate øktene. Alle grupper fikk øvet på balanse, tyngdeoverføring, med og uten staver, og masse lek. Vi avsluttet søndagens økt med felles «utstyrs-stafett», det var gøy for de aller minste å leke med større!! Vi var ikke alene på stadion disse dager, det var flere klubblag og flere landslag. Vi så vel også en olympisk mester i løypene.

Etter middag på lørdagen fikk vi også lekt litt i fjellstua med quiz laget av våre eldste 03-gutter, og med påfølgende stafett med Marie kjeks og bamsemums-spising, få 3 seksere på rad og miming. Stor stemning, og fine premier fra blant annet Energihuset.

Vi har spist og kost og blitt bedre kjent, og barna har fått gått på ski og lekt sammen. Vi, trenere, blir veldig glade over å se fin ungdom på ski med stort engasjement.

Nå gyver vi løs på siste innspurt av barmarkstrening før jul og nytt år! Vi håper på mange kuldegrader, samt støtte og oppslutning om den forstående snøproduksjonen. Vi gleder oss til onsdagsrenn starter, da møtes vi sammen igjen.

Takk for en veldig hyggelig helg på Nordseter!! Vi gleder oss allerede til neste år – og mange fine trening- og konkurranseøyeblikk før det.

Med vennlig hilsen trenerne og ledere i klubben

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s