Årets treningskveld med Marit Bjørgen

Barmarkstrening med Marit Bjørgen

20 langrennsglade barn fra 10 til 13 år var i Kollen og fikk en morsom og lærerik treningsøkt med Marit Bjørgen. Som i fjor var det like vått og grått, men været satte ikke en stopper for den glade og aktive gjengen fra Nesodden IF. Treningsøkten bestod av en løperunde på 1 km, spenstdrag, trappeløp og hink. Og treningskvelden ble avslutte med stafett, hvor alle barna fikk en god følelse av å være vinnere.

Etter stafetten var det tiden til autografskriving, selfies og en spørsmålsrunde med alt fra «Hva følte du da du ikke fikk bilen i fri» (referert til «Landskampen 2020», der Marit ikke fikk bilen i fri og lagkamerater måtte dytte bilen som stod i gir) til «Hvordan forberedte du deg før viktige renn?» Marit svarte på alle spørsmål hun fikk og smilte godt på de morsomme spørsmålene. Marit fortalte også gjengen om hvor viktig det er med allsidighet i treningen og det å ha fokus på glede og trivsel.

Takk til Marit for en god, morsom og tøff treningsøkt og ikke minst takk til alle som var med til Kollen.

Bilder fra treningsøkten:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s