Oslo Rulleskicup Renn 1

Torsdag 2. september stilte 5 deltagere fra Nesodden i strålende vær til start i Holmenkollen. Det første rennet i Oslo Rulleskicup gikk av stabelen og det var deltagere fra hele 38 forskjellige skiklubber tilstede. De yngste startet først, og rett over klokken 18 gikk starten for Nesoddens Christian Nitteberg i G9.  Han gikk sitt første rulleskirenn, og 1 km var unnagjort fort som bare det! Gratulerer Christian! En halv time senere var det klart for J11, hvor tvillingene Milla og Emma sto klare til start for sin 2 km. Begge jentene gikk veldig bra, og kapret de to øverste plassene på pallen! Gratulerer med 1. og 2. plass!  I J14 var det Nesoddens Aase Strøm og Mia Minge Johannesen som skulle kjempe om plasseringene i en meget sterk klasse. Mia og Aase kjempet en intern kamp seg imellom, og endte med en 4.plass til Aase og Mia rett bak på 5.plass. Bra jenter, dere er gode! 
Fullstendige resultater finner du her: https://live.eqtiming.com/58155#dashboard

Neste renn går i Lillomarka torsdag 9.september. Påmelding gjøres i Minidrett. Innen 6.september. 

Bilder fra dagen:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s