Premieutdelingen OBOS onsdagsrenn 2021 og utdeling av Bragdpokalen og Innsatspokalen

Tross regn og vind møtte små og store utøver opptil premieutdelingen for årets OBOS onsdagsrenn.

I år ble det arrangert 6 onsdagsrenn hvor ett av dem var klubbmesterskap. Skigruppa er stolte av å ha fått til å arrangere OBOS onsdagsrenn i år, da mange skirenn har blitt avlyst denne sesongen. Derfor var den ekstra stas å kunne dele ut premier til små og store utøver, som har stilt opp på årets onsdagsrenn. Stolte utøver løpe frem og mottok sine premier med store smil. Vi gratulerer alle, og takker for flott innsats.  

Utdelingen av Bragdpokalen og Innsatspokalen ble gjort av Marius Pedersen. Bragdpokalen er en utmerkelse som går til den utøveren som i løpet av sesongen har stått for klubbens beste enkeltprestasjon i nasjonal sammenheng, Maja Ellefsrud (2003) fikk Bragdprisen for sin fantastiske prestasjon i Norgescupen med sin 12.plass. Vi gratulerer.

Innsatspokalen er en utmerkelse som går til den utøveren i skigruppa som i løpet av denne sesongen har utmerket seg med spesielt målrettet innsats for å forbedre seg som skiløper, og som gjennom sin deltakelse i fellesskapet, og med sin væremåte, har stor positiv sosial betydning for gruppa. Innsatspokalen for skisesongen 2019/2020 gikk til Tor Even Askautrud (2006) og Manda Nordhus Thuv (2006) fikk Innsatsprisen for årets sesong. Vi gratulerer dem begge to for innsatsen. 

Engasjert ski-foresatte og ski-interesserte innbyggere har produsert snø gjennom vinteren, som gjorde det mulig å gjennomføre skirenn. I denne forbindelse vil vi tusen takk til Arnfinn Pedersen som har stilt opp og kjørt snøen ut i terrenget. Også vil vi gratulerer den heldige vinneren – som fikk fleste lodd i årets «Sesongkanovakt»-lotteri, Kjetil Imbsen. Han vant gavekortet fra Energihuset Sport og fritid på kr 1.000.

Skigruppa ønsker alle velkommen igjen til neste års OBOS onsdagsrenn, og da håper vi på å kunne gjennomføring OBOS onsdagsrenn uten smittehensyn, og med utdeling av kaker og saft i klubbhuset.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s