Velkommen til OBOS Onsdagsrenn 2021

Skigruppa i Nesodden IF ønsker velkommen til OBOS onsdagsrenn 2021.

Onsdag 20. januar 2021 planlegger skigruppa å arrangere sesongens første onsdagsrenn. Som følge av regjeringens ekstra smitteverntiltak frem til 18. januar og etter råd fra smittevernledelsen i kommunen velger vi altså å starte opp en uke senere enn først annonsert. Årets sesong blir dermed planlagt med 7 renn frem til 10. mars.

For årets sesong blir det kun mulig med sesongpåmelding for å gjøre tiltakene ift. smittevern mer overkommelig. Skulle restriksjoner ifbm. pandemien medføre at det bare lar seg gjøre å arrangere 3 renn eller færre åpner vi for at man kan kreve 50% av deltakeravgiften tilbakebetalt.

Det tas forbehold om snø- og løypeforhold samt at det stiller nok funksjonærer. Stilart og renntype kan bli endret på kort varsel. Slike endringer vil bli annonsert på våre nettsider i tillegg til at vi vil forsøke å nå hver enkelt pr. epost ved bruk av den e-postadressen som er oppgitt i forbindelse med påmeldingen.

Barn og voksne i alle aldre er velkommen til å delta!

Påmelding er åpnet og kan gjøres her:
https://nesoddenski.no/pamelding-2021/

For mer informasjon se:
https://nesoddenski.no/informasjon-obos-onsdagsrenn-2021/

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s