Sommerski på Sognefjellet

Samling for eldstegruppa på Sognefjellet

En vellykket langhelg med spreke ungdommer i Nesodden IF: Henrik, Gaute, Eirik, Kasper, Victoria, Trygve, Arnt, Sofie, Tor Even og Amalie. I tillegg var Aase og Eirik A fra 2008-gruppa med.

Lørdag viste Sognefjellet seg fra sin aller beste side. Strålende sol og en lang klassiskøkt på formiddagen med rolige runder på ski i shorts. En kjempefin økt med flere av landets høyeste fjelltopper i bakgrunnen (Smørstabbtindene og Hurrungane). Etter økta kjørte vi ned til Skjolden hvor vi hadde booket lunsj. En spektakulær nedstigning fra 1450 moh til havnivå på 40 minutter. De tøffeste tok seg også et iskaldt bad i fjorden før vi kjørte opp til Sognefjellet igjen og hadde en flott skøyteøkt med fokus på å samle flest mulig kilometer på lav intensitet. Deretter tilbake til hotellet for middag og en tidlig kveld etter en lang dag.

Adskillig mer ruskete vær på søndag, men ikke verre enn at vi kunne gjennomføre en økt med kontrollerte intervaller på formiddagen. Likevel sterk kontrast til dagen før. Kraftige og økende regnbyger skremte de fleste over i joggeskoene på søndagens andre økt. Det skal likevel nevnes at tre av utøverne trosset været og gjennomførte også denne økta som planlagt i skøyting. Veldig imponerende!

Mandag våknet vi igjen til strålende sol, og vi fikk avsluttet samlingen med en siste skøyteøkt. Denne gangen en del rolige runder før vi hadde en del balansetrening og teknikkdriller i dobbeldans.

Alt i alt en fantastisk fin samling, og vi krysser fingre for at suksessen gjentas neste år.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s