Karrierebeste av Henrik

Henrik, søndagDag tre av helgens NC Jr i Holmenkollen kunne by på distanserenn i fristil og Henrik leverte et strålende karrierebeste med en 25. plass i M18! Han gjorde særdeles vanskelige og tunge forhold til sin fordel og la 4/5 av landets mest hardtsatsende 18-åringer bak seg på resultatlisten – vi er meget imponerte!

Nesodden IF Ski hadde tre løpere i sving alle dager under helgens norgescup med Maja og Victoria i K17 foruten Henrik i M18. Fredag gikk alle tre gode renn, hentet hjem poeng i cup’en alle sammen og Maja kunne notere en gledelig opptur og en meget sterk prestasjon med en 12. plass i 5km klassisk! Dette ble fulgt opp av en meget solid 26. plass søndag. Victoria leverte sitt sterkeste renn fredag og ble nr. 43 av 139 deltakere i klassen. Alle tre fikk dermed flotte resultater ila. helgen og forhåpentligvis god motivasjon i det videre treningsarbeidet.

Vi gratulerer med sterke prestasjoner og ønsker lykke til videre!

Resultater:

Klassisk, fredag: https://live.eqtiming.com/52716#result
Sprint fristil, lørdag: https://live.eqtiming.com/52715#result
Fristil, søndag: https://live.eqtiming.com/52780#result

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s