Tour de Bærum 2018

Tour de Bærum gikk av stabelen i helgen med hele 4(5) renn fordelt over 3 dager i Vestmarka og på Skui Idrettspark. Fredag var det distanserenn i klassisk stil, lørdag var det sprint for de eldste og distanserenn fristil for de yngste samt langrennscross for alle sammen. Dessuten gikk TdB finalen søndag med Vestmarka Rett Ned. Nesodden IF hadde med en god tropp deltakere fordelt over hele helgen og med masse flott innsats!

Noen bilder (flere kommer):

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s