Snøproduksjonen er i gang

Snøproduksjonen er nå i gang ved det nye produksjonsanlegget i Møllebakken ved Brattbakken.

I første omgang med de to nye snøtårnene. Når vi produserer med snøtårn så er Skigruppa ansvarlig for vakter på dagtid mellom kl 10-17 i helgene. Mandag 18.des vil kommunen flytte den nye snøkanonen fra Berger til Møllebakken for å øke produksjonskapasiteten. Når den er oppe og går så blir Skigruppa ansvarlig for vakthold fra kl 15.00 til 07.00 på hverdager.

Vi kan nå produsere samtidig med Brattbakken uten at det går ut over produksjonskapasiteten til Brattbakken. Påmelding til vaktlister er åpent i Sign-Up Genius. Gitt at kommunen nå har jobbet hardt med å finne en alternativ produksjonsløsning, uten å belaste Skigruppa med ekstra kostnader, så er det svært viktig at vi nå fyller vaktlistene for de kommende dagene – meld dere på her:

http://www.signupgenius.com/go/20f0e48aca922a0f85-snproduksjon1

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s