God innsats i Ungdomsbirken

Maja

13 utøvere fra Nesodden deltok søndag 12. mars i Ungdomsbirken, 17 km klassisk med start på Sjusjøen og målgang ved Birkerbeinerstadion. Lørdag var det strålende sol og flotte forhold på Sjusjøen, men søndag var det tett tåke når utøverne stilte til start. Litt nysnø gjorde også sitt til at det var ganske tunge forhold ut fra start. Utøverne rapporterte etterhvert som de kom i mål at det likevel hadde gått raskt unna nedover fra Sjusjøen.

Topp innsats og mange gode plasseringer av våre utøvere. Best resultat oppnådde Maja Ellefsrud og Victoria Nitteberg i J 14 med henholdsvis 16 og 17 plass. Daniel Fatnes gikk inn til en flott 28 plass i G 13.

Foruten disse gikk Henrik Anker Nilsen og Ådne Finset i G 15. Erik Enbusk og Sondre Martinsen i G 14,  Mathias Vamnæs i G13, Aud Irene Nygård i J 13 og Sofie Kjær Jørgensen, Vilde Finset, Johanne Anker Nilsen og Amalie Nitteberg i J 12. Arnt August Strøm i G 12 måtte desverre bryte rennet pga sykdom.

Det var flere som også gikk barnebirken. Blant annet kjempeinnsats fra søstrene Mia, Emma og Milla Minge Johannesen i Barnebirken. Mia gikk 2,5 km i J9 og Emma og Milla gikk 1 km i J6.

Resultatliste fra ungdomsbirken finnes her:
http://historikk.birkebeiner.no/index2.php

Bilder:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s